Mededelingen & nieuws
Verenigingsagenda
Hulpverleningen
Bestuur & Contact

Wat is EHBO / Eerste Hulp?
EHBO-cursus volgen
Herhalingen & Hulpverleningen
Lidmaatschap v.d. vereniging
Contact

Hulpverlening aanvragen
Jeugdcursussen op scholen
ContactVerenigingsstatuten

Huishoudelijk Reglement
Websitedisclaimer
ANBI

Home

De vereniging heet officieel 'Katholieke vereniging voor E.H.B.O. 's-Hertogenbosch' en is opgericht in 1953. Oud genoeg om de verzuiling te hebben gekend en jong genoeg om haar te hebben afgeschaft. Iedereen die zijn eigen veiligheid en die van de mensen om hem heen belangrijk vindt, heeft een huis bij ons.

Onze vereniging is de grootste E.H.B.O.-vereniging in Den Bosch en een van de grootste in de omgeving van de Brabantse hoofdstad. Onze vereniging is aangesloten bij de Koepelorganisatie van E.H.B.O.-vereniging Noord-Brabant. Onze opleidingen en docenten voldoen aan alle strenge eisen van het Oranje Kruis.

Een aantal elementen van onze vereniging op een rij:

  • Professionaliteit:
    onze opleidingen voldoen aan alle landelijke eisen en aan die van het Oranje Kruis;
  • Integriteit:
    van en voor onze leden, en voor de mensen die wij helpen; en
  • Gezelligheid:
    we zijn vrijwilligers, dus we willen wel lol hebben in wat we doen.

Wij wisselen geregeld kennis en ervaringen uit. Tevens bieden wij een persoonlijk nazorgprogramma aan voor wie daar behoefte aan heeft.

Lidmaatschap

U kunt zich inschrijven voor onze vereniging door dit formulier (pdf) te downloaden, te printen en ingevuld te retourneren aan het op het formulier genoemde adres. Tevens kunt u hier een incassoformulier (pdf) downloaden. Deze ook gaarne ingevuld retourneren. Mocht iemand anders dan uzelf uw lidmaatschap betalen, dan kunt u dat in het inschrijfformulier aangeven. U hoeft dan geen automatische incasso af te geven.

Indien men niet vóór 1 augustus heeft opgezegd verlengen wij Uw lidmaatschap automatisch voor 1 jaar. Dit houdt tevens in dat ook de verzekering en eventuele diploma-verlengingen door ons verzorgd worden. De meest veilige manier van opzeggen is uiteraard rechtstreeks en liefst schriftelijk bij de ledenadministratie te doen en niet via bestuursleden of docenten. Krijgt U desondanks toch het Pleisterke in de bus, neem dan a.u.b. nogmaals contact met de ledenadministratie op.

Copyright: Katholieke Vereniging voor E.H.B.O. 's-Hertogenbosch 2004-2016; Webdesign & -mastering: Peter Aarsel